Vill du starta Folkuniversitets verksamhet i Bollnäs?

Om jobbet

Vill du vara med och starta upp Folkuniversitetets verksamhet i Bollnäs? Är du från regionen och brinner för att öka möjligheten för personer med utländsk akademisk examen att hitta ett arbete som stämmer överens med sin kompetens? Vi söker dig som är självgående, fokuserar på möjligheter och ser till deltagarnas behov.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en pedagog. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Under de första sex månaderna arbetar du som konsult via oss och om samarbetet har fungerat väl erbjuds du därefter en fast anställning hos kundföretaget.

Uppdraget avser en heltidstjänst och arbetstiderna är förlagda vardagar 08:00-17:00.

Arbetsuppgifter

Som pedagog kommer du att arbeta inom utbildningen Korta Vägen. Utbildningen är till för de som är arbetssökande och har en utländsk akademisk examen eller minst tre års akademiska studier på universitet eller högskola. Målet med Korta Vägen är att öka möjligheter för deltagarna att hitta ett arbete som stämmer överens med sin kompetens och dennes akademiska utbildning.

Du kommer att planera inför och hålla i lektioner. Du kommer att lära ut svenska samt yrkesinriktad svenska och en del av arbetsuppgifterna kommer att bestå av att coacha och motivera deltagare. Du kommer också att arbeta i ett nära samarbete med administratörer i Sundsvall som kommer att stå för den mesta administrationen.

Du kommer inledningsvis att introduceras på kontoret i Sundsvall, för att sätta dig in i Folkuniversitetets organisation och för att lära dig vad som ingår i rollen som pedagog.

Vi söker dig som

Du har någon pedagogisk erfarenhet sedan tidigare, gärna coacherfarenhet. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från undervisning av svenska som andra språk är det mycket meriterande.

Det krävs att du har goda svenska kunskaper i tal och skrift, det är meriterande med andra språkkunskaper.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du empatisk och besitter en god pedagogisk förmåga. Vi söker dig som är självgående då du kommer att vara med och starta upp verksamheten. Du ser därför möjligheter och är flexibel som person. Du har en förståelse för verksamheten för att kunna ta egna initiativ utifrån deltagares olika behov.

START: I mitten av oktober
OMFATTNING: Heltid
STAD: Bollnäs
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Folkuniversitetet är en stor och mångfacetterad organisation där kreativitet och kunskap är viktigt.
Folkuniversitetet har ungefär 3900 anställda och många ideellt engagerade cirkelledare. De arbetar med allt från studiecirklar till gymnasieskolor och YH-utbildningar. Folkuniversitetet söker medarbetare som står för tankefrihet och engagemang. Läs mer om hur Folkuniversitetet presenterar sig själv på deras hemsida: http://www.folkuniversitetet.se/
Jobbfakta
Ort
Bollnäs
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget