Vill du jobba extra som revisionsassistent på PwC i Gävle?

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Nu söker vi på Adecco Student efter tre personer som vill kickstarta sin karriär inom ekonomi och redovisning genom att jobba extra hos vår kund PwC i Gävle!

Vad innebär jobbet?
Arbetet på PwC kommer att ge dig möjligheten att arbeta extra under din studietid som revisorsassistent på en av Sveriges främsta revisionsbyråer. På PwC kommer du att arbeta med revision och vara delaktig i hela revisionsprocessen men främst så arbetar du med kontroll och granskning av årsredovisningar, assisterar vid stickprov på intäkter och kostnader samt hjälper till med annan dokumentation. Arbetet startar i februari 2017 men du börjar med ett par dagars upplärning redan under januari.

Vem trivs här?
Du som studerar ekonomi på universitet eller högskola och vill ha ett arbete där ditt intresse för redovisning och revision kommer till nytta har hittat rätt!

För att du ska trivas och utvecklas inom PwC tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera förtroendefulla kontakter, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft där ditt driv och din vilja att uppnå goda resultat kommer att ge dig framgång. Din initiativförmåga och administrativa sinne är en förutsättning och kommer att uppskattas och göra skillnad.

Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer om du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Mer information finner du på www.adecco.se.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Var noga med att bocka i att du är intresserad av extrajobb/studentjobb/deltidsjobb när du gör din registrering.

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Olivemark på telefon 0223-65 20 53 eller e-post madeleine.olivemark@adecco.se.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupporten på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Ekonomi
Administration
Underkategori
Revision
Assistent
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.