Verktygsmakare till Nilar

Om jobbet

Om företaget

Nilar grundades 2000 av två ledande experter i batteribranschen och har revolutionerat tillverkningen av industriella batterier. Nilar tillverkar och utvecklar nickelmetallhydridbatterier med en unik patenterad konstruktion som levererar kraft och energi med lång livslängd. Företaget har utveckling och tillverkning i Gävle. Sedan starten 2000 har Nilar alltid strävat efter att utmana normen för batteriindustrin.

Dina arbetsuppgifter

Vill du jobba med innovativ energiteknik på ett världsledande och snabbväxande företag? Har du stort intresse för grön energi och produktutveckling? Vi söker nu en verktygsmakare.

Du kommer att arbeta med styckestillverkling i plast, aluminium och stål. Du arbetar med programmerbar fräsmaskin, manuell fräs och manuell svarv. Ditt arbete innefattar att självständigt utifrån konstruktörens ritning ta fram slutprodukten. Du räknar ut koordinater, programmerar och väljer rätt verktyg till rätt material. I ditt arbete ingår även förebyggande underhåll av de maskiner som du arbetar med.

Din profil

Som person är du nyfiken, disciplinerad och lyhörd. Du har vana av styrda maskiner genom antingen utbildning eller yrkeserfarenhet, kanske har du en bakgrund inom finmekanik. Vi tror att du klarar av egen programmering och ser det som en fördel om du tidigare jobbat med en treaxlad fräsmaskin.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se senast 31/10 . För vidare frågor kontakta Konsultchef Linus Forslund på 073-3512737
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Tillverkning
Kontakt

Ring Linus Forslund, 0733-512737

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se