VD/Försäljningschef

Om jobbet

- Du är en entreprenör som utvecklar affären och medarbetarna

Uppdraget:
Hälsinge Fjäll & Kusthus har i mer än 50 år varit en trovärdig tillverkare av fritidshus och som nu beslutat att expandera verksamheten ytterligare.
Bolaget ingår i en solid och kraftfull koncern som bidrar med aktivt stöd till ny VD. Ditt uppdrag blir att tillsammans med engagerade medarbetare vidareutveckla verksamheten genom aktiv marknadsföring av bolagets erbjudande. En avgörande framgångsfaktor i ditt uppdrag är att identifiera och genomföra utvecklingsprojekt inom attraktiva fjäll- och kustområden.
Du bygger professionella och långsiktiga nätverk med projektledande byggherrar i aktuella fritidshusområden som leder till fler nöjda kunder.
Du är ytterst ansvarig för att leda och följa upp försäljning, ekonomi och att utveckla medarbetarna.
I dina arbetsuppgifter ingår även avtalshantering samt att det ingår mycket resande i arbete.

Till ditt stöd finns ekonomiresurser inom koncernen och en aktiv och erfaren styrelse.

Vem söker vi?
Du har gärna erfarenhet av husbyggnation med ex. markfrågor och byggprojekt. Men framförallt är du en driven och affärutvecklande person, som är duktig på att engagera och motivera dina medarbetare.
Du har lätt för att bygga rätt nätverk och har förmågan att arbeta självständigt och i team, samt har erfarenhet att arbeta och driva projekt. Som person är du prestigelös, flexibel och lösningsfokuserad.

I grunden har du relevant högskoleexamen eller likvärdiga meriter, och god ekonomisk förståelse för uppdraget. Du har körkort.

Boendeort: max ca en tiomilsradie från kontoret i Kilafors (Bollnäs kommun). Du blir anställd av Hälsinge Fjäll- & Kusthus.

För mer information:
kontakta gärna Torgny Balkefors, 073-3434 769 eller Ylva Ponsiluoma, 073-3434 026, seniora rekryteringskonsulter, Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering AB.

Sök tjänsten via www.balkefors-ponsiluoma.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Torgny Balkefors, 0733434769

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Hälsinge Fjäll & Kusthus marknadsför, tillverkar, levererar och bygger moderna och välbyggda fritidshus för den aktiva familjen.
Bolaget ingår i en koncern med AB Ewald Larsson Eftr. som moderbolag och där det även finns sågverk, fastighetsbolag och ett mycket stort skogsinnehav.
Läs mer: www.halsinge.se