Supporttekniker 1st line

Om jobbet

För vår kunds räkning söker vi nu en IT-tekniker som är i starten av sin karriär. Du kommer jobba i ett team som ansvarar för infrastruktur, applikationsutveckling och systemförvaltning inom kundens IT-miljö. Tjänsten är ett långsiktigt uppdrag.
Som servicedesktekniker är du den första kontaktpunkten där du ger IT-stöd och service till kunder och slutanvändare. Ditt primära ansvar blir att ge support via telefon och fjärrstyrning samt även registrera inkommande samtal och e-postmeddelanden i ärendehanteringssystemet.

I rollen kommer du göra följande:
Ge IT-stöd, både mjukvara och hårdvara, användarstöd i användningen av datorutrustning, registrera inkommande samtal och e-postmeddelanden i ärendehanteringssystemet. Lösa incidenter / förfrågningar och upprätthålla en hög grad av kundservice för alla supportfrågor och följa alla service Level Agreements, eskalerande av mer komplexa problem till grupper på 2nd / 3rd line.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieexamen eller högre utbildning och erfarenhet av att arbeta inom en serviceorganisation. Som person ska du vara en analytisk lagspelare, driven och serviceminded. Erfarenhet inom Active Directory och Office 365 är meriterande. Du ska ha grundläggande kunskap inom teknik och tekniska termer. Tidigare erfarenheter inom Windows 7/8, Lotus Notes, iPhone och Microsoft Office är önskvärt. Du ska ha utmärkta kunskaper i finska, svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har en hög nivå av kundserviceorientering och god kommunikationsförmåga.

Krav
  • Gymnasieutbildning med IT-inriktning, alternativt tidigare erfarenhet av IT-support (1år)
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Intresse av IT och vill utvecklas mer inom det.
Meriterande
  • Active Directory
  • Lotus Notes
  • Microsoft Office 365
  • B-körkort
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Felipe Hallbeck på tfn: 0734-159377 eller felipe.hallbeck@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Sökord IT, IT-tekniker, support, supporttekniker, support tekniker, support-tekniker, first line, 1st line, desktop, helpdesk, konsult, consultant, data, IT-technician, Sandviken.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?