Sunfab söker CFO/Administrativ chef

Sunfab Hydraulics · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som CFO driver du strategiskt koncernens ekonomifunktioner och du är ytterst ansvarig för bokslut, årsredovisning, rapportering och den interna uppföljningen. Du kommer även att ansvara för koncernens finansiella planering. I rollen ingår övergripande HR-ansvar för bolaget, samt ledarskap över en grupp om fem personer med roller inom IT, ekonomi och fastighet.

Övriga ansvarsområden:
  • Prognostisering
  • Likviditetsplanering
  • Stöd till VD och ledningsgrupp i affärsbeslut
Din profil

Vi ser att du har flera års erfarenhet som CFO/finanschef eller liknande befattning. Eftersom vi är en koncern som inkluderar utländska bolag krävs att du talar och skriver engelska flytande. Som person är du självständig och ansvarstagande med förmåga att bygga och jobba i team. Du är en driven och tydlig ledare och du trivs bäst i en förändringsbenägen företagsmiljö. I rollen förväntar vi oss att du arbetar proaktivt och lösningsorienterat.

Välkommen att söka en bred roll med strategisk höjd, i ett framgångsrikt företag med lokalt och engagerat ägarskap.

Sunfab samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering, för mer information är du varmt välkommen att kontakta Sofie Lambertsson via tfn: 0733-512721. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, eftersom vi i den här processen arbetar med ett löpande urval. Sök därför tjänsten snarast möjligt via www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag inträffar senast 21 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Sunfab Hydraulics AB är ett gediget och utvecklingsfokuserat familjeföretag som präglas av innovationsförmåga och framtidsvisioner. Koncernen kännetecknas av familjär stämning, flexibilitet och avancerade tekniska lösningar. Vi utvecklar, producerar och säljer hydrauliska pumpar och motorer inom området mobilhydraulik, är 110 anställda och omsätter ca 200 Mkr. Tack vare medvetna satsningar går vi en spännande och intressant framtid tillmötes med många offensiva investeringar i nya produkter och ökad produktionskapacitet. Läs mer på www.sunfab.se