Studenter sökes för extrajobb inom industri och lager!

Om jobbet

Vi på Adecco söker efter dig som är studerande, pensionär eller som har ett annat extrajobb och som nu vill dryga ut kassan!

Om jobbet
Du kommer att ingå i vår studentpool vilket innebär att du kan få arbeta hos flera av våra kunder inom industri och bredda din kompetens. Observera att du måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % för att kvalificera dig för den här tjänsten.

Om dig
Eftersom att du kommer att ingå i vår studentpool och arbeta på olika arbetsplatser ser vi att du som person är utåtriktad och flexibel. Vidare kommer egenskaper som noggrann och punktlig väl till pass ute hos våra kunder. Du trivs med ett högt arbetstempo och glada kollegor!

Vi ser gärna att du har B-körkort och tillgång till egen bil då några av våra kunder är belägna runt om i Gävleborg. Det är meriterande om du har truckkörkort A+B.

Om anställningen
Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco Student gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information finner du på www.adecco.se.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas snarast och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare och konsultchef Ulrika Struve 023-705596.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ulrika Struve, 023-70 55 96

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.