Sjuksköterska till HIA i Hudiksvall v 14-26

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi dig som är sjuksköterska till Hjärtintensiven (HIA) i Hudiksvall till v 17-26
Dag/kväll och natt-tjänstgöring. Stor möjlighet att påverka schemat själv.

Vi hjälper dig med boende och resor om behov av detta finns.

Dina arbetsuppgifter

Till HIA kommer patienter med akuta hjärtrelaterade problem via akutmottagningen, andra avdelningar eller ambulansen. Du som sjuksköterska ansvarar för den kardiologiska vården och omvårdnaden samt besitter en fördjupad kunskap inom till exempel EKG-tolkning

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Legitimerad sjuksköterska med vana av hjärtsjukvård. HIA-kompetens är meriterande men inget krav. Har du erfarenhet av MIVA är det också av intresse.
Önskvärt med kunskaper i journalsystemet Melior.

Rekryteringen sker löpande, tveka inte att kontakta mig på 0709-348840 så berättar jag mer om tjänsten!
Jobbfakta

Ring Victor Nilsson, 070-9348840

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 maj

Om företaget