Servicetekniker

Om jobbet

Är du en servicetekniker med erfarenhet av truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Vill du ha ett fritt arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden och en möjlighet att arbeta med välrenommerade produkter i ett framgångsrikt team? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Ditt nya arbete:

I rollen som servicetekniker kommer

du att arbeta med service och reparationer av fordon mot tung industri på en av våra verkstäder i Gävle området. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling.

Din bakgrund:

Vi söker Dig som har erfarenhet från

reparationer av lastbilar, truckar eller entreprenadmaskiner och vi ser gärna att du har fordonstekniskt utbildning. Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt och som tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller. Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet. Körkort klass B samt PC-vana är krav.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med olika typer av fabrikat och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ och framför allt sätter kunden i fokus.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Kalle Sohlberg, Servicechef

Tel.nr 070-620 21 90

Märk Din ansökan Servicetekniker Gävle och skicka in den snarast, dock senast 18 december 2016 via e-post till rekrytering@kalmarglobal.comUrval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Kalmar har marknadens bredaste utbud av lasthanteringslösningar till hamnar, terminaler, distributionscenter och till den tunga industrin. Kalmar är branschens föregångare i terminalautomation och energieffektiv containerhantering. Var fjärde container eller trailer i terminaler runt om i världen hanteras av en Kalmar maskin. Genom en omfattande produktportfölj, ett globalt servicenätverk och förmågan att möjliggöra en smidig integration av olika terminal processer, förbättrar Kalmar effektiviteten i varje rörelse. www.kalmarglobal.comKalmar är en del av Cargotec-koncernen. 2014 uppgick Cargotecs försäljning till 3,4 miljarder euro och hade ca 11 000 anställda. Cargotecs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki www.cargotec.com


Hitta hit

Visa var