Serviceminded person för jobb inom administration & kontor

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta inom kontor, reception eller andra serviceyrken hos våra kunder i Gävle med omnejd. Arbetsuppgifterna kan vara varierande och innebära allt från kundservice, administration eller receptionssysslor.

Din profil

Som person är du plikttrogen, noggrann, lättlärd och flexibel. Har du erfarenhet från att jobba inom service av något slag ses detta som meriterande. Vi hoppas att du som söker är en glad och social person som gillar att arbeta i ett högt tempo. Du trivs i ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Madeleine Scherling på 073-3512736.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Kontakt

Ring Madeleine Scherling, 073-3512736

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, skolpersonal, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 250 anställda och finns på orterna Piteå, Umeå, Hudiksvall, Ljusdal, Mora, Ludvika, Gävle, Tierp, Falun, Avesta och Västerås. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se