Senior Projektledare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi stärker nu ytterligare vår organisation och söker dig som vill vara med och hjälpa våra kunder att utveckla deras verksamhet. Som projektledare kommer du ha en central roll där du utifrån våra kunders behov driver olika projekt, stora som små i nära samarbete med beställare, leverantörer, tekniker som slutanvändare. Dina arbetsuppgifter består av att planera, hantera och ansvara för hela projektprocessen från uppstart till leverans. Du fungerar som den överbryggande funktionen mellan presales, säljarna och de tekniska konsulterna. Du är spindeln i nätet och stöttar upp leveransorganisationen vid behov samt tar fram leveransbeskrivningar och "grovplanerar" leveranser - därtill vara behjälplig i leverans samt lösa eventuella problem under leverans/implementering.

Din profil

vi söker dig som har tidigare erfarenhet från IT-branschen och är bekant med de tekniska termer som tillhör branschen. Du bör ha en avslutat gymnasieutbildning samt meriterande om du har en eftergymnasial utbildning gärna inom IT. Tidigare erfarenhet av ledarskap, coachning av personal samt projektledning i olika former är önskvärda.

Som person trivs du med att arbeta i en dynamisk miljö. Du ser lösningar, driver och anpassar lösningar med stort fokus och engagemang i kundens behov. Vi ser gärna att du har framåtanda, är strukturerad och resultatinriktad. Ditt arbete präglas av ett genuint intresse att effektivisera kundens processer med hjälp av våra IT-lösningar. För att lyckas i din roll är du en god kommunikatör, engagerar dig gärna och har en fallenhet för att driva på och motivera dina kollegor.

Office IT-partner samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt dock senast 2017-01-01 via www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Poria Shademani, 0733512720

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Office IT-Partner Gävle fortsätter att växa! Allt fler företag i regionen väljer oss som strategisk partner i sitt arbete med IT som verksamhetsstöd. Nyckel till att vi har så många nöjda kunder och partners är att vi under många år har hjälpt våra kunder till utveckling och effektiviseringar av sina processer och arbetssätt. Vi har gjort ett aktivt val att lämna produkterna bakom oss för att fokusera på människan och våra kunders mål och visioner. Detta kommer att göra oss till regionens starkaste IT företag.