Säljspecialist med inriktning software

Atea · Försäljning · 18 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av Ateas it-lösningar med regionens verksamheter inom privat och offentlig sektor. I rollen som säljspecialist ingår bland annat att bearbeta nya och utveckla befintliga kunder, tillsammans med Account managers och kundteamen upprätta kundplaner och säkerställa att rätt aktiviteter utförs under kundens avtalsperiod. Till din hjälp har du ett av it-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation. Atea jobbar med de flesta stora mjukvaruleverantörerna som Microsoft, IBM, Adobe, Citrix, VMware, Red, Hat, Symantec, Oracle m. fl.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning där du gärna haft en rådgivande roll hos kunder. Du bör ha tidigare erfarenhet/kunskap inom olika it-lösningar och har du kunskaper inom mjukvarulicenser samt kompetens inom en eller flera tillverkare anses det vara mycket meriterande. Då vi har en tydlig mål att tjänsten ska innebära en utveckling där vi kommer att utbilda dig vidare till en licensspecialist så söker vi dig som vill gärna utvecklas inom din karriär som säljspecialist.

Som person har du rätt inställning och vill gärna lära dig mer och utvecklas. Du är driven, har öga för detaljer och använder din säljkompetens i syfte att skapa förtroende och långsiktiga relationer. Du bör du ha viljan och förmågan att förstå kundernas verksamheter och utmaningar och låta dessa vara drivande i ditt säljarbete. Du har förmågan att samtala obehindrat med kunden på olika nivåer samt trivas att ha en stark rådgivande roll hos kunderna. Du bör kunna föra affärsresonemang på engelska både i tal och skrift.

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som har gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. nr. 0733-512720.Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt dock senast 2016-12-18 via www.clockworkpersonal.se
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Poria Shademani, 0733-512720

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur.
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.