Säljare mot prefab och fönster-& dörrtillverkare med arbetsområde Mellansverige

Om jobbet

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett självständigt och utåtriktat arbete där du vidareutvecklar och driver tillväxt inom ditt ansvarsområde. Det betyder att du med ditt genuina engagemang för att hitta de mest effektiva infästningslösningarna, skapar långsiktiga relationer med dina kontakter på husfabriker och fönster- & dörrtillverkare. Du kommer att leda projekt av varierande storlek och vara delaktig i kundernas processer, där produktträning även ingår som en självklarhet. Arbetsresor med övernattningar ingår i tjänsten och du utgår från hemmet. Bästa placering att utgå från är om du bor i Gävleborgs- eller Dalarnas län. Du kommer att rapportera till Säljchef Industri.

Vi tror att du:
  • Har säljerfarenhet från byggbranschen. Alternativt kan du ha annan god erfarenhet från branschen, t ex som byggarbetsledare, eller både och.
  • Är van att jobba i projektform.
  • Arbetar strukturerat och är duktig på planering.
  • Är ambitiös, proaktiv och nyfiken.
  • Har ett förtroendegivande sätt och är tålmodig, då det oftast handlar om långa säljprocesser i den här typen av projekt.
  • Har en god samarbetsförmåga då delar av arbetet sker i team.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Krav på kvalifikationer:
  • Mycket goda kunskaper inom byggnation.
  • Mycket goda datakunskaper. Du är en rutinerad användare av MS Office med betoning på Excel.
  • Du förstår och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska (koncernspråk).
  • B-körkort erfordras och företaget bistår med tjänstebil.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Ann-Sophie Wågö, 0410-25088

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

ITW Construction Products är en del av den mer än 100-åriga globala koncernen Illinois Tool Works (ITW). Vår affärsidé är att erbjuda tidseffektiva, högkvalitativa och ekonomiskt fördelaktiga infästningssystem samt relaterade tjänster för den svenska byggbranschen och tillverkande industrin. Vi har varit en del av den svenska tillverkande industrin sedan 1960-talet och har sedan dess byggt upp ett gediget kunnande. Idag har vi därför en mängd hållbara och kloka automatiserade och manuella infästningslösningar att erbjuda. Till vårt rikstäckande säljteam söker vi nu en säljare med arbetsområde Mellansverige. Mer info via www.itwconstruction.se. Välkommen med din ansökan via Ansök nu-knappen! Där kan du sedan enkelt bifoga ditt brev och CV. Urvalet kommer att ske löpande varför vi emotser din ansökan snarast! Vid frågor kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-25088, Comline Rekrytering.