REGIONSÄLJARE SÖDRA NORRLAND

Om jobbet

REGIONSÄLJARE SÖDRA NORRLAND

Värmebaronen är ett unikt företag inom energibranschen då samtliga produkter i det stora sortimentet konstrueras och tillverkas i Sverige i egen fabrik. Det skapar arbetstillfällen och köpkraft i regionen samtidigt som det ger full kontroll över produktionen, vilket borgar för kvalitet.

För ytterligare information om företaget, besök gärna vår hemsida: www.varmebaronen.se

Vi söker nu en resultatorienterad säljare på heltid som utgår från hemmet - lämpligast mitt i distriktet - t.ex. Hudiksvall, Bollnäs eller Söderhamn.

Arbetsuppgifter

Du kommer efter internutbildning av våra produkter att ansvara för fältförsäljning i huvudsak till befintliga och nya grossister och installatörer i distriktet - mellan Dalarna i söder och Jämtland i norr. Du arbetar också emellanåt på mässor eller visningar mot konsumenter. Installatörerna är ofta skickliga yrkesmän med mycket stort tekniskt kunnande och därför är ditt viktigaste uppdrag att stötta återförsäljare med kännedom om nya produkter och säljargument som ökar deras försäljning. Vi har löpande internutbildning i de produktgrupper du kommer att sälja och ett kunnigt team som stöd.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att Du har genomfört Din gymnasieutbildning inom något teknikorienterat område.

Det är ett krav att Du har säljerfarenhet i fält av tekniska produkter.

Att du har en stabil familjesituation som tillåter flexibla tider eftersom du ofta är på resande fot.

Tidigare kunskap och erfarenhet från VVS-branschen eller inom El är en merit.

B-körkort

Personliga egenskaper

Du är öppen och enkel med ett genuint intresse för att träffa och hjälpa kunder med information och säljsupport. Du har ett högt driv och förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer genom engagemang där du stöttar kunderna på bästa sätt och har en yrkesstolthet i att prestera. Gladlynt, engagerad och tålmodig. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, envishet, genomdrivande och uppföljning. Vi söker Dig som har vilja och attityd att ge det där lilla extra i service och förse våra kunder med information som hjälper dem att sälja in den bästa lösningen till sina konsumenter. Du behöver inte vara expert på alla teknikområden från början eftersom du får teknisk stöttning internt och om du är rätt person ser vi dig gärna långsiktigt i vårt glada gäng.

Övrigt

Utbildning: Produktutbildning sker i Kristianstad.

Arbetstider och anställningsform: Inga fasta tider, tillsvidareanställning.

Placering: Kontor i hemmet

Lön: Enligt överenskommelse

Intresserad?

Tryck då på nedanstående länk där du kan svara på en kort intervju som tar några minuter och där du kan ladda ner ditt CV och brev.

https://tech.interspeedia.com/jobs/17986.40571.37426.1

Om Du har några frågor: Kontakta Inger Östlund 0765-26 14 03, inger@exelect.se som kan besvara dina frågor och är vår samarbetspartner i denna rekrytering.

Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt eftersom vi rekryterar löpande där rätt person kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Jobbfakta
Ort
Hudiksvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

Värmebaronen är ett unikt familjeföretag inom energibranschen då samtliga produkter konstrueras och tillverkas i Sverige i egen fabrik.

Värmebaronen tillverkar och säljer villapannor, pelletsbrännare, solfångare, elpatroner, elkassetter och elpannor för industri och fastighet.

Läs mer på www.varmebaronen.se


Hitta hit

Hudiksvall Visa på karta

Visa var