Redovisningsekonom

LRF Konsult · Ekonomi · 28 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Clockwork fortsätter att växa och just nu söker vi en erfaren redovisningsekonom till vår kund LRF konsult i Gävle. LRF konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagare.
I dina arbetsuppgifter att sköta löpande bokföring, bokslut, deklarationer samt att sköta hela årsredovisningar åt några av företagets kunder. I ditt arbete har du också externa kontakter med bl. a kunder och revisorer. Du kommer inledningsvist vara anställd av Clockwork för att senare gå över till vår LRF konsult.

Din profil

Vi tror att du har en ekonomisk högskoleutbildning, med inriktning mot redovisning/finansiering samt några års erfarenhet av redovisning, ekonomisk rapportering, avstämningar och bokslutsarbete.

I rollen som redovisningsekonom är det viktigt att du brinner för det du gör. Du har en hög arbetskapacitet och trivs när du får arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare och är duktig på att samarbeta. Att arbeta med ekonomi ställer såklart krav på att du är strukturerad, noggrann, ansvarstagande, analytisk och effektiv, så även i detta jobb. Arbetet innebär en del kontakt med företagets kunder och då är det extra viktigt att du är kommunikativ och socialt kompetent.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel nr. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt dock senast 2016-10-28 via www.clockworkpersonal.se
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Ring Poria Shademani, 0733512720

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, skolpersonal, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 300 anställda och finns på orterna Piteå, Umeå, Hudiksvall, Ljusdal, Gävle, Tierp, Mora, Falun, Ludvika, Avesta och Stockholm. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se