Redovisningschef

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Redovisningschef till Interimsuppdrag

För kunds räkning söker vi nu en operativ ledare till redovisningsfunktionen. I din roll ingår att vara närvarande hos kunden i det dagliga arbetet för att hjälpa gruppen att prioritera frågor och lösa problem. Det dagliga arbetet för gruppen består i att hantera leverantörs- och kundreskontra samt redovisning, bokslut och rapportering. I din roll ingår även att etablera och effektivisera processer för hur kund arbetar med fakturaflödeshantering.

Din profil

Vi söker dig som har dokumenterad utbildning i ekonomi med inriktning redovisning. Du har några års erfarenhet från arbete med leverantörs- och kundfakturor samt löpande bokföring och redovisning. Du har erfarenhet från ledande positioner och är van att tänka operativt. Vidare så är du en person som kommunicerar väl med andra människor och som är bekväm med att utmana och fatta beslut.
Erfarenhet från elektronisk fakturahantering är en förutsättning och samtidigt är god förståelse för inköp, godshantering och fakturamatchning viktigt.

Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 23:e oktober. För mer information ring gärna konsultchef Malin Hellstrand tel. 0733-51 27 09.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Ring Malin Hellstrand, 0733-51 27 09

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se