Randstad söker en driven och målinriktad Commercial Manager!

Randstad AB · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Just nu är vi inne i en mycket expansiv period. Därför behöver vi dig som vill få organisationen inom affärsområdet Large Client Solutions att växa till den nivå som vi representerar i övriga världen. Ta chansen att gå vidare i karriären och utvecklas i ett av världens största bemannings- och rekryteringsföretag!
Inom Large Client Solutions skapar vi kundunika bemanningslösningar för storskaliga bemanningsbehov. En del av våra koncept bygger på samma beprövade LEAN metoder som används inom industrin.

Rollen som Commercial Manager är full av utmaningar inom ett brett och varierande område.

Dina arbetsuppgifter

Som Commercial Manager blir du övergripande ansvarig för försäljning, kunder och personal. Du ansvarar för att utveckla organisationen och dess marknad, planera affärsaktiviteter och skapa långsiktiga relationer med nyckelkunder, prospekts och beslutsfattare.
Du är delaktig i många av organisationens affärsbeslut där lönsamhetsoptimering och verksamhetsutveckling för våra kunder ingår i arbetsuppgifterna.

Du ansvarar för att i samarbete med Processmanager, översätta vår långsiktiga strategi till konkreta handlingsplaner för både kunder och vår interna organisation.
En av dina viktigaste uppgifter blir att coacha och utveckla dina medarbetare, så att de når sina individuella mål.

Din placering är på vårt kontor i Gävle. Tjänsten innebär resor.

Din bakgrund

Du har dokumenterad erfarenhet av tjänsteförsäljning och ett starkt intresse för att göra affärer. Du har även tidigare erfarenhet av arbetsledning och målstyrning. Erfarenhet från bemanningsbranschen är en stor fördel.

Lämplig utbildning är civilekonom/civilingenjör eller motsvarande. Vi förutsätter att du behärskar engelska i tal och skrift, eftersom du kommer att arbeta i ett internationellt företag.

Dina egenskaper

Randstad vill ha dig som vill mycket! Du är en affärsinriktad och handlingskraftig ledare som trivs med varierande arbetsuppgifter och högt uppsatta mål. Du har ett sinne för affärer och drivs av att identifiera nya möjligheter på marknaden. Du motiveras av att leda och utveckla både personal och kunder till framgångsrika affärslösningar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökningsprocess

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Director Inhouse Services
Calle Wellenius, tel. 0704- 18 40 20. Du kan även maila din ansökan till HR Business Partner agneta.lofgren@randstad.se.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. I dagsläget har vi kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Västerås och Malmö. Randstads verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden "good to know you", som uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten.