Randstad i Gävle söker en HR-utbildad bemanningsansvarig.

Om jobbet

Randstad söker en HR-utbildad bemanningsansvarig som vill bidra till att utveckla organisationen inom affärsområdet Randstad Large Client Solution. Ta chansen och kom till oss och vidareutvecklas i ett av världens största bemannings-och rekryteringsföretag!

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter som bemanningsansvarig är att organisera bemanningen hos en av våra uppdragsgivare. Du är operativt ansvarig för rekrytering, administration, löpande personalhantering samt uppföljning. Du säkerställer den dagliga bemanningen med fokus att ständigt utveckla och driva förbättringar i våra arbetsprocesser hos vår uppdragsgivare. Du kommer att utgå från vårt kontor i Gävle och sitta på plats ute hos kund några dagar per vecka.

Din bakgrund

Du rapporterar till vår Commercial Manager och arbetar i team med en bemanningsansvarig. Som stöd till teamet ingår även en processutvecklare.
För att lyckas i rollen som bemanningsansvarig är erfarenhet av personalplanering eller personalansvar fördelaktigt samt erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer. Det är meriterande med erfarenhet från processtyrd verksamhet samt utav samarbete med facklig part. Mycket meriterande är även erfarenhet från bemanningsbranschen.

För rollen krävs utbildning inom PA eller motsvarande samt B-körkort likväl som goda kunskaper i engelska.

Dina egenskaper

Du är positiv och engagerad samt har stark egen drivkraft. Du sätter kunden, konsulterna och kandidaterna i första hand och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta självständigt och att ta egna initiativ till förbättringar. Du gillar struktur och har goda administrativa kunskaper. Vi uppskattar hög servicekänsla och hög social kompetens.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att ske löpande.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Calle Wellenius, 070 418 40 20 eller Agneta Löfgren, 0709 26 19 30.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. I dagsläget har vi kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Västerås och Malmö. Randstads verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden "good to know you", som uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten.