Radiokonstruktör till spännande tjänst på Syntronic

Om jobbet

Har du ett brinnande intresse för teknik och vill arbeta i en roll där du får utveckla produkter åt världsledande företag? Läs vidare, vi kan ha ditt drömjobb! Syntronic växer snabbt och söker dig som besitter en stor portion ambition och vill vara med på resan. Här får du arbeta med den allra senaste tekniken i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte, ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Syntronics räkning en radiokonstruktör till kontoret Gävle. Uppdraget startar omgående och du kommer att arbeta i team tillsammans med erfarna konstruktörer som leder arbetet i uppdragen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som radiokonstruktör kommer du att arbeta med utveckling av nya radiosystem. Du kommer att jobba med allt från förstudie, design, verifiering och prototypframtagning till införande i produktion. Tjänsten innefattar bland annat konstruktion av mixtrar, effektförstärkare och antenner. Vidare kommer du att arbeta med konstruktionsverifiering på komponent- och systemnivå samt schemadesign. Arbetet sker i uppdragsform och du kommer därför få en bred erfarenhet och alla möjligheter att utvecklas i din roll.

Tjänsten passar dig som vill ha ett omväxlande arbete och möjlighet att utvecklas som konsult i ett företag med globala och framgångsrika kunder.

Vi söker dig som

Är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot elektroniksystem och har ett stort intresse för radiodesign. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och trivs med en varierad vardag. Vi ser också att du har viss kunskap inom telekomstandarder som exempelvis GSM-Edge/WCDMA/HSPA/LTE samt trådlösa standardar som Bluetooth, Zigbee och RFID.

För den här tjänsten ser vi det som mycket starkt meriterande om du tidigare har arbetat med elektronikkonstruktion, men detta är inget krav.

För att trivas i rollen är du ambitiös, driven och älskar nya utmaningar. Du har ett brinnande tekniskt intresse och ser varje nytt uppdrag som en chans att utvecklas och bli ännu lite bättre.

Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Gävle.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Syntronic Research and Development AB är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag.
Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder vi våra kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland våra kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin.