Projektledare/projektör

Om jobbet

Vi ska tillsammans leverera den bästa kundupplevelsen i branschen - till våra kunder och deras kunder!

Eltel Networks expanderar på den svenska FTTH-marknaden (Fiber To The Home) och behöver därför förstärkning av fler duktiga och engagerade medarbetare.

Vi söker nu Projektledare/Projektör till affärsområde Fixed Communication, Distrikt Nord Bygg i Gävle.

Kvalifikationer:

Utbildning: Gymnasial utbildning
Erfarenhet: Arbetslivserfarenhet av projektledning (gärna inom en entreprenadbransch), vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor
Övriga krav: Du talar och skriver obehindrat på svenska, B-körkort
Meriterande: Kunskaper i entreprenadjuridik, BAS-U och BAS-P

Vi tror att du som söker tjänsten har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera en hög arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och du är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du att arbeta med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att beställa material till projekten, söka olika typer av tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar samt ha tät kontakt med beställare, kunder och andra intressenter.

I rollen kommer du även att ha ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. I vissa situationer agerar du även som säljare av Eltels olika tjänster. Du kommer ansvara för att kvalitén på den levererade tjänsten håller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Vidare ska du upprätthålla och utveckla samt skapa nya kundrelationer samt leda och fördela arbetet gällande direkt underställd personal. Du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Ansökan och frågor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Lars-Gunnar Grönberg mobil +46705409040

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Ring Lars-Gunnar Grönberg, +46 23-755127

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Om Eltel

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Defence, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår till cirka 8 600 och under 2014 hade Eltel en omsättning på 1,24 miljarder euro. Eltels aktie är noterad på Nasdaq Stockholm sedan februari 2015.

Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.