Projektinköpare

NCC · Transport & Logistik · 20 dec

Om jobbet

Kom och hjälp oss att få Gävle växa. Vi på NCC Infra Services, som arbetar inom mark, väg- och anläggning, har fått förtroendet att delta i många nya projekt som ska få regionen att fortsätta utvecklas och ser därför att vi behöver förstärkning med ytterligare projektinköpare.

Här är dina nya utmaningar

Som projektinköpare ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp inköp vid ett eller flera mark och anläggningsprojekt. Du är involverad tidigt i anbuds-/projekteringsfasen och ansvarar för att driva upphandlingar av olika slag under hela projektets genomförande. I arbetet ingår det att självständigt driva hela inköpsprocessen med allt i från leverantörsbedömningar, leverantörsval, genomföra förhandlingar samt att ansvara för kontraktssignering med vald leverantör.

Det här förväntar vi oss av dig

Inom NCC strävar vi efter att kostnadseffektivisera våra projektinköp genom gemensamma avtal och resurser för att utnyttja fördelarna med att vara ett stort företag. Du är som inköpare del av teamet på inköpsavdelningen och du rapporterar direkt till inköpschefen. Som stöd har du ett väl anpassat inköpssystem samt många erfarna kollegor, både inom inköp och från avdelningen och inom NCC som bolag.

Du arbetar i nära samarbete med många olika specialister såsom produktionschefer, projektchefer, anbudsingenjörer och platschefer. En naturlig del av ditt arbete innebär att följa upp och rapportera utfall och nyckeltal samt fungera som bollplank och stöd till produktionschefer. Tjänsten fordrar att du analyserar och driver dina egna affärer gentemot uppsatta mål, i enlighet med NCCs centrala strategier och mål. Du kommer att ingå i inköpsteamet för specialistenheten för Gävle, Dalarna och Uppsala.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi ser att du har högskoleutbildning och några års erfarenhet från inköp inom anläggning- och entreprenadbranschen. För att lyckas i rollen ser vi främst att du har någon byggteknisk erfarenhet i kombination med god förhandlingsvana samt gärna inköpserfarenhet. Du är strukturerad och skicklig på att göra affärer samt är duktig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt. Det är meriterande om du har juridisk kunskap inom entreprenadjuridik AMA/MER samt erfarenhet från projektledning.

Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, kommunikativ och ansvarsfull. I din roll som inköpare kommer du arbeta med branschens regelverk samt nomenklatur, vilket du bör känna dig bekväm med. Du värdesätter ett bolag som jobbar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Kom och väx!

Vill du veta mer om rollen som projektinköpare hos oss är du välkommen att kontakta HR specialist inom Rekrytering Matilda Jönsson 070 0887852. Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 20 december.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.