Produktionsledare

Om jobbet

Produktionsledare till Ockelbo

Vill du komma in i ett expansivt företag och få möjligheten att utvecklas i en roll som produktionsledare? Vi stärker upp och söker ytterligare en produktionsledare. Du kommer att få vara med på en härlig resa där samarbete i team värdesätts.

Tjänsten
I denna tjänst blir du produktionsledare för ett team med ca 60 medarbetare. Du kommer att växla mellan att arbeta 06.30-15.30 eller 15.30-22.00. Huvudsakliga uppdrag är att:
  • Planera, prioritera och fördela teamets dagliga uppgifter
  • Bemanningsplanering
  • Leda och driva förändringsarbetet mot uppsatta mål.
  • Löpande mäta och rapportera utfall
  • Styra, leda och coacha efter våra värderingar
Tjänsten rapporterar till produktionschefen och är en heltidstjänst.

Din profil
Tjänsten passar dig som vill arbeta i ett professionellt företag och som gillar att jobba i ett högt tempo med många parallella uppdrag på bordet. Du är drivande, strukturerad och har förmågan att inspirera och få med dig andra att stäva mot gemensamma mål. Du är ansvarstagande och van vid att prioritera mellan brådskande och viktigt. Du ser lösningar istället för problem! I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har allmän kunskap om eller erfarenhet av arbete enligt LEAN. Genom ditt ledarskap säkerställer du att ditt team når och överträffar de satta försäljningsmålen samt att produkterna och tjänsterna säljs i linje med företagets strategi.

Krav
Du har minst ett par års erfarenhet av att driva team framåt samt motivera och utveckla dina medarbetare. Vi tror att du har lägst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller annan relevant teoretisk utbildning. Kunskaper i engelska krävs.

Vi erbjuder dig
En anställning i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor. Du kommer att få nödvändig utbildning och löpande coachning och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Melin, produktionschef på telefon 0706-50 19 10. Vill du vara med och bygga upp vårt produktionsteam? Sök då tjänsten redan idag! Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 11 december 2016.

Välkommen med din ansökan!


Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 1.9 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!