Produktägare / Specifikationsansvarig

Om jobbet

Vi söker Produktägare/Specifikationsansvarig

I september lanserade vi en helt ny generation av vårt affärssystem som vi kallar MONITOR G5. Lanseringen har varit en succé och vi behöver därför förstärka vår utvecklingsavdelning i Hudiksvall med fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu dig som är intresserad av att jobba med kravspecifikation och utveckling av affärssystem. Produktområdet du kommer att arbeta inom täcker in material och produktionsstyrning (MPS) och logistik.

Mer om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med programmerare och testare, men även samarbeta med andra specifikationsansvariga som arbetar inom andra eller överlappande områden. Rollen innebär stora möjligheter att styra vad som ska utvecklas och hur kraven ska uppfyllas på ett bra sätt. En stor del handlar om egen kreativitet och initiativförmåga.
Detta för att MONITOR ska fortsätta att vara det ledande affärssystemet, både i
Sverige och resten av världen!

Lite mer detaljerat så ingår dessa arbetsuppgifter:
  • Produktansvar för att välja ut vad som ska göras bland krav, idéer och önskemål.
  • Faktainsamling, kravanalys och utformning av specifikationer på vad som ska utvecklas.
  • Arbeta tillsammans med resten av utvecklingsteamet för att iterativt ta fram lösningar.
  • Presentation av vad som utvecklats, både internt på företaget och externt till kunder.
Vem vi söker

Du har bör ha utbildning på högskolenivå som ekonomiingenjör, maskiningenjör, systemutvecklare eller motsvarande. Rollen kräver också mycket goda kunskaper i svenska och engelska och en bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Erfarenhet av affärssystem inom områden som logistik, tillverkning och MPS är önskvärd. Kunskap och erfarenhet inom mjukvaruutveckling och kravställning är också meriterande. Som person har du lätt för att samarbeta och kommunicera med dina arbetskamrater. Du är kreativ och initiativrik och kan ta fram egna lösnings- och förbättringsförslag för komplexa problem.

Varför jobba på Monitor ERP
System?
  • Vi är ett engagerat gäng som brinner för att tillsammans utveckla det bästa affärssystemet och erbjuda den bästa servicen. Det gör att vi har branschens mest nöjda kunder.
  • Våra anställda får en gång om året ta del av en mycket förmånlig vinstdelning. Under 2016 fick personalen dela på hela 57 miljoner kronor!
  • Monitor är inne i den mest spännande fasen i företagets historia. Vi planerar att expandera kraftigt och bygger därför just nu nya fräscha lokaler i centrala Hudiksvall med stor yta att växa på och med fin utsikt över Lillfjärden!
Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@monitor.se senast den 16 december. Vid frågor kring tjänsten kontakta Stefan Olsson (Utvecklingschef), på tel. 070 544 99 59 eller e-post, stefan.olsson@monitor.se.

Vi ser fram emot att träffa dig!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Stefan Olsson, 070 544 99 59

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Monitor ERP System är ett internationellt företag med representation i 9 länder.

Vi tillhandahåller Sveriges främsta affärssystem för tillverkande företag - MONITOR affärssystem. Vi tar själva hand om utveckling, försäljning, utbildning och support. Företaget har idag ca 160 anställda, varav merparten finns i Hudiksvall. Läs mer på
www.monitor.se


Hitta hit

Hudiksvall Visa på karta

Visa var