Platschef till Almab

Om jobbet

- en utvecklingsorienterad ledare med branschkännedom

Tjänsten:
Vi söker dig som vill vara med och leda och ta helhetsansvaret för en projektbaserad verksamhet där beslutsvägarna är korta och ett nära samarbete nödvändigt för fortsatt framgång.

Din uppgift blir att leda utvecklingen av bolaget mot nästa nivå genom att förankra vision, strategi och målbild framöver och säkerställa genomförandet i nära samarbete och kommunikation med medarbetare och ägare. Du har ekonomi- personal- och arbetsmiljöansvar och säkerställer lagefterlevnad samt ett optimalt utnyttjande av resurser. Du deltar aktivt i vårt försäljningsarbete är ansiktet utåt åt våra kunder och samarbetspartners som idag finns främst i Europa.

Vem är du?
Du är idag verksam inom något led av sågverks och virkesförädlingsindustrin. Du har en gedigen chefserfarenhet och en bred branschkunskap. Erfarenhet från försäljning och från att leda och utveckla en likvärdig projektbaserad verksamhet är meriterande. Du är prestigelös som person och har förmågan och viljan att sätta dig in i såväl operativa som strategiska frågor vid bolaget. För att lyckas i rollen krävs även ett starkt driv , intresse för verksamhetsutveckling och förmågan att skapa förtroendefulla relationer.
Välkommen att visa intresse för en platschefsroll med goda utvecklingsmöjligheter och en bransch med goda affärsmöjligheter.
Jobbfakta
Ort
Sandviken
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Kontakt

Ring Ylva Ponsiluoma, 0733434026

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Almab Storvik AB utvecklar och marknadsför utrustning för automatisering av sågverk och hyvlerier. Sedan 1928 har bolaget bedrivit tillverkning med huvudkontor i Storvik och byggt upp en ledande kunskap, utrustning och eftermarknadsservice. Bolaget har 30 anställda och omsätter 70 miljoner årligen. Almab ingår sedan december 2011 i Profura-koncernen med säte i Göteborg. Läs mera på www.almab.se