Platschef med känsla för affärer och relationer

Lernia · Försäljning · 20 dec

Om jobbet

Om företaget

Lernia är Sveriges ledande kompetenspartner inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets alla skeden. Samtidigt stärker vi företags och organisationers konkurrenskraft och förmåga att möta arbetsmarknadens skiftande utmaningar. På så sätt är vi med och bidrar till ett mer konkurrenskraftigt näringsliv och en mer effektiv arbetsmarknad, där fler människor kommer i egenförsörjning. Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle.

Är du en relationsbyggare som älskar att göra affärer? Är du dessutom en engagerad ledare och har ett brinnande intresse för människor? Då kan du vara den vi söker till vår bemanningsverksamhet i Gävleborg och Dalarna.

Arbetsuppgifter

Som platschef för vår verksamhet inom bemanning och rekrytering får du chansen att leda ett team där tillväxt och utveckling är ledord. På Lernia premieras nytänkande och ambition. Här erbjuds du en spännande utmaning med ett stort mått av självständighet och eget ansvar. Hos oss är det korta beslutsvägar där ordet ja används oftare än nej och du får stor möjlighet att påverka både din egen roll och kontorets utveckling. Tycker du om att arbeta i en föränderlig vardag med högt tempo? Har du också ett stort intresse för människor och har lätt för att anpassa dig till olika människor och situationer? Då kommer du att passa in hos oss på Lernia.
Kundbearbetning är en stor del av uppdraget och det handlar om att bygga starka, långsiktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Du inspirerar, coachar och leder kontoret i både försäljning och leverans. Du är även medlem i vår regionala ledningsgrupp i norr där du förväntas vara med och bidra till hela regionens utveckling.

Formell kompetens

Relevant eftergymnasial utbildning två år eller längre är meriterande. Körkort, administrativ vana och god ekonomisk förståelse är ett krav.

Din bakgrund

Vi tror att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och att du är en dokumenterat duktig relationsbyggare. Ditt nätverk inom näringslivet är således stort. Likaså tror vi du är en person som trivs med att vara ledare med en förmåga att kunna fatta snabba beslut såväl som väl övervägda strategiska beslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller kunskap om branschen för att snabbt kunna sätta dig in i rollen. Du är en engagerad och lyhörd person som gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. För att trivas med jobbet som platschef hos oss måste du vara resultatinriktad och prestigelös då det ofta handlar om snabba insatser där alla bidrar. Du behöver också vara affärsmässig, förtroendeingivande och se samarbete som avgörande för framgång.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i centrala Gävle.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta regionchef Ida Lestander. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ida Lestander, 072 254 17 02

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets alla skeden. Samtidigt stärker vi företags och organisationers konkurrenskraft och förmåga att möta arbetsmarknadens skiftande utmaningar. På så sätt är vi med och bidrar till ett mer konkurrenskraftigt näringsliv och en mer effektiv arbetsmarknad, där fler människor kommer i egenförsörjning. Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle. Läs mer på www.lernia.se