Nyexaminerad högskoleingenjör till tjänst som junior geotekniker

Om jobbet

Vill du få en bra start på din karriär som geotekniker?

Dina arbetsuppgifter

Som junior geotekniker får du insikt i hur de erfarna geotekniker arbetar. Du får vara behjälplig i alla olika moment samt ansvara för att sammanställa de uppgifter geoteknikerna samlar in. Rollen ger dig en bred grund och allt eftersom du lär dig kommer du få mer ansvar. Beroende på uppdragens storlek varierar dem i antal. Vanligtvis arbetar du parallellt med 1 till 10 uppdrag åt gången.

Din profil

Krav:
  • Slutförd relevant högskoleingenjörsexamen
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Relevant extrajobb eller exjobb.
  • Körkort
  • Erfarenhet av geoteknik
  • GeoSuite
  • AutoCAD
Vidare ska du vara intresserad av geoteknik och vilja arbeta i grupp. Du ska även ta eget ansvar och vilja utvecklas inom företaget på sikt. Eftersom du arbetar i nära samarbete med dina kollegor är det viktigt att du är en lagspelare som gärna samarbetar.

Villkor

Omfattning: Heltid, 8-17 med flex
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse
Ort: Uppsala, Gävle eller Borlänge

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag. De skapar lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling. Vår kund är idag en koncern på ungefär 1 500 medarbetare med kontor runt om i landet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.