Memira söker Optiker till Gävle!

Om jobbet

Memira i Gävle söker dig som vill arbeta med förundersökningar och uppföljande kontroller vid refraktiv kirurgi. Vi erbjuder dig en optikertjänst med stor frihet under ansvar. På vår klinik i Gävle är det alltid en trevlig och positiv stämning och kliniken är starkt etablerad på marknaden. Kliniken är en av våra första etableringar i Sverige med mycket kunder och operationsverksamhet för både Gävle och Borlänge.

På Memira erbjuds du en varierad vardag där du har stort fokus på kundbemötande, relationsskapande och ansvar för undersökningsverksamheten på kliniken. Du arbetar även i nära samarbete med våra ögonläkare.

Att arbeta som Optiker på Memira innebär att du kommer att följa dina kunder från första kontakt på en undersökning, genom behandling, fram till kontroll. Du kommer att arbeta med rekommendation av lämplig behandling till kunder med olika typer av behov. Rollen är självständig men kräver ett gott samarbete med resterande personal på kliniken såväl som med kirurg och sköterskor. Tillsammans bildar ni ett oslagbart team som uträttar storverk!

Ditt agerande reflekterar kundens intryck av Memira. Vi ser därför att du är målfokuserad, positiv och relationsskapande. Våra värdeord är engagerad, trygg och närvarande - vilket vi tror speglar dig som person.

Förutom arbete på klinik så kan arbete ute på företagsbesök, mässor och event förekomma och därmed får du en omväxlande vardag som skiljer sig från vecka till vecka.

Idag är du legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Kanske har du arbetat i butik ett tag och känner att du vill ta nästa steg. Du är van datoranvändare och behärskar flytande svenska i tal och skrift.

Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Memira får du förmåner som bland annat:
  • Utbildning inom refraktiv kirurgi
  • En företagskultur med stark gemenskap
  • 6 veckor semester per år
  • Flexibla arbetstider
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånsportal
  • Pension, sjukvårdsförsäkring, trygghets- och livförsäkring
Utöver detta ger vi dig möjligheten att arbeta på ett företag som är världsledande inom linsbyte (RLE) med enastående kliniska resultat.

Vill du vara en del i utvecklingen och hjälpa oss fortsätta nå fantastiska resultat? Ta chansen att söka tjänsten redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Memira är Skandinaviens ledande aktör inom refraktiv kirurgi. Idag har vi ca 40 kliniker och ca 220 anställda i Sverige, Norge och Danmark. Vår mission är att erbjuda människor frihet utan glasögon och linser och en viktig del i vår affärsidé är att tillhandahålla den högsta kliniska kvaliteten med hög servicenivå och god tillgänglighet.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Optiker & Audionom
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget