Mätningsingenjör sökes till metria!

Om jobbet

Är du redo för nya utmaningar? Vi söker dig som är utbildad mätningsingenjör, vill arbeta med uppdrag runt om i hela Sverige och som vill kunna påverka ditt arbete i den riktning du önskar. Är du dessutom ihärdig, orädd och strukturerad? Då kan du vara personen vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Metrias räkning en mätningsingenjör som har möjlighet att arbeta runt om i Sverige med såväl stora som små projekt inriktade mot både privat- och offentlig sektor. För dig som visar framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget! Du utgår ifrån kontoret i Gävle och har uppdrag i hela Sverige. Kontoret i Gävle är ett mindre kontor som nu expanderar och söker fler medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Metrias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Metria. Metrias intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mätningsingenjör hos Metria kommer du arbeta med varierande projekt var det gäller såväl storlek som uppdragsgivare. Under den första tiden kommer du att stöttas av en senior projektledare som agerar din handledare, vilket ställer krav på din samarbetsförmåga. Arbetet kommer främst ske ute på fält och beröra framförallt infrastruktur.

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra fältmätningar.
 • Samla in och bearbeta data.
 • Redovisning av data och mätningar och beräkningar.
 • Utsättning.
 • Sköta löpande kontakt med uppdragsgivare.
Tjänsten passar dig som strävar efter att utvecklas och som gärna vill kunna påverka din utveckling.

Vi söker dig som
 • Är utbildad mätningsingenjör via antingen Universitet/Högskola eller KY-utbildning.
 • Har god datorvana och kunskap inom CAD-verktyg.
 • Innehar B-körkort.
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift för att kunna förstå arbetsbeskrivningar och kravdokument.
Vidare är det starkt meriterande om du har mellan 1-3 års erfarenhet inom yrkesområdet eller tidigare har arbetat med projekt inom väg- eller järnvägsmiljö.

För att trivas i rollen hos Metria ser vi att du som person är ihärdig, orädd och samarbetsvillig. Det är även viktigt att du är strukturerad och tar ansvar för ditt eget arbete.

Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Kontorstider med reservation för varierande tider vid arbetsresor.
 • Placering: Utgångspunkt i Gävle, arbetsresor runt om i Sverige.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Metria är ett företag som har arbetat med kvalificerad kartförsörjning via webben i mer än tio år, genom mätning, bearbetning och analys av geografisk data och fastighetsinformation. Mer konkret arbetar Metria med större infrastrukturprojekt och byggande av tekniska system för geografisk IT samt snabba leveranser av små standardiserade projekt. Idag arbetar 12 personer på kontoret i Gävle inom områdena Geodesi, fotogrammetri och GIS. Runt om i Sverige finns ytterligare 100 Kollegor. Gävlekontoret växer och satsar på utvecklas ännu mer!