Logistikansvarig 50 % Valbo

JYSK · Transport & Logistik · 26 okt

Om jobbet

"JYSK för mig innebär teamwork, bra ledarskap och att vi arbetar med kunder som värdesätter professionell service. Jag gillar den känslan
Malgorzata, Säljare i den polska staden Biala

Varför jobba hos oss?
JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap.
Som Logistikansvarig bidrar du genom att optimera vårt lager och genom att vara stolt över att ge kunderna den bästa servicen.

Vad kan du förvänta dig?
  • Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov.
  • Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga.
  • Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört.
  • Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls.
Hur kan du göra skillnad, varje dag?
  • Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna.
  • Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt.
  • Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor.
  • Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats, och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats.
Nyfiken?
Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare.

Tjänsten är på 50 %.

Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 26 oktober.

Avtalstyp
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid
Adress
JYSK AB
Valbovägen 333
818 32 Valbo
Sverige

Kontaktperson
Jesper Lubran
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och
20000 anställda i 44 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager - och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela välden som ger bra erbjudanden för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA - samt ett antal andra företag. Omsättningen av LARS LARSEN GROUP är 3.4 miljarder euro.


Hitta hit

Visa var