Lektor i Medicin / Vårdvetenskap

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har timmar över och som vill hoppa in på ett spännande uppdrag som lektor i medicin/vårdvetenskap. I dina arbetsuppgifter ingår b.l.a att handleda sjuksköterskor som vidareutbildar sig till distriktssköterska

Din profil

Du har en sjuksköterskeexamen med legitimation. Du är även vidareutbildad till distriktsköterska och har en forskarutbildning samt disputerat inom vårdvetenskap eller medicinsk vetenskap. Du har varit anställd som lektor vid en högskola/universitet tidigare.

Du har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa förtroendefulla relationer på alla nivåer. Du har en vilja att arbeta mål- och resultatinriktat och tål hög arbetsbelastning. Engagemang, ansvarstagande, flexibilitet och drivkraft är viktiga egenskaper för att kunna bidra till våra kunders utveckling.

Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet.
Varmt välkommen med din ansökan, vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske under annonstiden.

Du blir anställd av Clockwork Skolbemanning och arbetar som konsult hos våra kunder. Arbetstiden kan diskuteras och anpassas efter dina förutsättningar, ersättning kan betalas ut varje fredag om du så vill.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Fred Hussein på tfn: 073-351 27 27
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se
Vi söker även lärare med andra erfarenheter och behörigheter, kontakta oss för mer info.

Gilla oss på facebook.com/skolbemanning
Nytt chefsjobb inom skola? Facebook.com/groups/rektorer
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning/högskola. Vi bistår med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalen med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se