Leg sjuksköterska till akutmottagningen i Gävle

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räknings söker vi nu dig som är sjuksköterska till uppdrag på akutmottagningen i Gävle. Behov finns från v. 17-23,24-34

VI står för resor och boende vid behov

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Rekryteringen sker löpande, tveka inte att kontakta mig på 0709-348840 så berättar jag mer om tjänsten!
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Victor Nilsson, 0709-348840

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 maj

Om företaget