Lärare i grundskolan

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett härligt team av kvalificerad skolpersonal! Vi söker dig som är behörig lärare i första hand, men även obehöriga kan komma ifråga om du har rätt kvalifikationer i övrigt. Som lärare hos oss jobbar du så mycket eller lite som passar just dig. Vi betalar bra löner, har en bra gemenskap och andra förmåner som förenklar ditt arbete. Vårt område sträcker sig från Gävle till Uppsala/Stockholm samt Dalarnas län, och längden på uppdragen kan skilja sig åt - allt från någon vecka till termin/läsår. Som lärare på Clockwork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter.

Din profil

Du har erfarenheter från att undervisa och trivs i skolans ombytliga miljöer. Du har ett förhållningssätt där allt är möjligt, samt att du har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa förtroendefulla relationer på alla nivåer. Engagemang, ansvarstagande, flexibilitet och drivkraft är viktiga egenskaper för att kunna bidra till skolans verksamhetsutveckling.

Du har alltid elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Har du ytterligare behörigheter är det positivt. Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Hos oss får du stöd och handledning samt ingå i ett team där kolliegalt lärande och skolutvecklingsfrågor är viktigt. Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!
Varmt välkommen med din ansökan, vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Pawel Hedberg på tfn: 073-3512732 eller pawel.hedberg@clwork.se

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se, titta gärna in på: www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Pawel Hedberg, 0733512732

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 apr

Om företaget

Clockwork Skolbemanning och Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår skolor med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från lärare, elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd och handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se