Lärare åk. 2-3 sökes

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en lärare för undervisning i årskurs 2-3. Du kommer ingå i ett tvålärarsystem vilket innebär att du alltid har en kollega i klassrummet.

Din profil

Vi söker Dig som trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Du är självklart engagerad och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med din omgivning.
Vi erbjuder en härlig F-6 skola i ett mindre sammanhang med engagerad personal & ledning. Du bidrar med din kompetens och vilja att alltid utvecklas.

Du blir anställd direkt av skolan men all kontakt går via Clockwork Skolbemanning i första skedet. Varmt välkommen med din ansökan, vi intervjuar löpande.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Pawel Hedberg på tfn: 073-351 27 32
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se
Vi söker även lärare med andra erfarenheter och behörigheter, kontakta oss för mer info.

Gilla oss på facebook.com/skolbemanning
Nytt chefsjobb inom skola? Facebook.com/groups/rektorer
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Pawel Hedberg, 0733512732

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår skolor med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal, från förskola till vuxenutbildning. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från lärare, elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se