Lantmännen Maskin söker Verkmästare till Bollnäs

Om jobbet

Lantmännen Maskins anläggning i Bollnäs tillhandahåller service för lantbruksmaskiner. I rollen som verkmästare kommer du, tillsammans med ytterligare en verkmästare, att leda och fördela arbetet för våra mekaniker. Du kommer att vara behjälplig i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder. I rollen kommer du även att jobba i ett tätt samarbete med anläggningsansvarig, mekanikerna, reservdelschefen samt säljarna. I arbetet ingår administrativa arbetsuppgifter så som fakturering, hantera serviceordrar samt reklamationer.

Kvalifikationer: Du har mekanikerutbildning från gymnasiet eller motsvarande yrkesutbildning och har arbetat som mekaniker och med personalledning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande befattningar och är van att hantera kundkontakter. Meriterande är övergripande kunskaper inom jordbruks-, entreprenad- och/eller fordonsbranschen. Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt för oss att du är affärsmässig, har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt har en god administrativ förmåga. Du är prestigelös, initiativrik och trivs med att ta ansvar och att själv fatta beslut. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och har en god känsla för service och samarbete med såväl kollegor, medarbetare som kunder.

Placeringsort är Bollnäs

Välkommen med din ansökan på nedan länk så snart som möjligt, dock senast 6 november. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information kontakta Hans Weilefors, Anläggningansvarig, 010-556 1006

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.


Hitta hit

Visa var