Junior projektledare till spännande tjänst på Fujitsu

Academic Work · Data & IT · 3 jan

Om jobbet

Efter vår senaste rekrytering får vi återigen chansen att rekrytera till Fujitsu i Gävle! Har du ett stort intresse för IT och är en mästare på koordinering? Läs vidare, vi kan ha ditt drömjobb! För Fujitsus räkning söker vi nu en junior projektledare till Gävle. Här har du en fantastisk möjlighet att direkt efter examen få chansen att kliva in i en projektledarroll, du gör det dessutom på ett stort och globalt företag där karriärmöjligheterna är oändliga för rätt person. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning ytterligare en junior projektledare med placering i Gävle. Här får du arbeta i en samordnande roll i spännande IT-projekt där du jobbar nära beställare och systemutvecklare men även mer seniora projektledare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Vår intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer du arbeta med att planera, koordinera och följa upp projektaktiviteter. Du kommer även att rapportera status av projektet samt hur arbetet fortlöper till huvudprojektledare och/eller uppdragsgivare. I din roll ingår även att kalkylera kostnader samt följa upp ekonomin.

Projektens storlek varierar och du kommer arbeta i såväl stora projekt där du får avlasta huvudprojektledare som i mindre projekt där du agerar som ensam projektledare.

Tjänsten passar dig som vill få chansen att få en mycket eftertraktad projektledarroll direkt efter examen. Det här är en unik chans och början på resten av din karriär!

Vi söker dig som
  • Har en högskolexamen, exempelvis är du ekonomiingenjör, systemvetare eller motsvarade. Alternativt har du förvärvade kunskaper som bedöms som likvärdiga.
  • Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då detta krävs i dialogen med beställare.
  • Har ett stort intresse för IT och en förståelse för hur konsultverksamhet bedrivs.
Vi ser det som meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare med det är inget krav för tjänsten. Vidare ser vi det som meriterande om du har någon typ av projektledarutbildning. Vid meriterande erfarenhet ser vi att detta framgår tydligt av ditt CV.

Som person är du en problemlösare ut i fingerspetsarna, du ser möjligheter istället för problem och gillar att arbeta mot mål. Du är engagerad i vad du än tar dig för och mån om att göra ett bra arbete då du har förståelse för hur din insats påverkar helheten. Hos Fujitsu får du en varierad vardag för att trivas i rollen ser vi därför att du är flexibel och anpassningsbar. Då du kommer självständigt kommer att bedriva projekt ser vi även att du är affärsmässig och vill arbeta i en relationsskapande roll.

Övrig information
  • Start: 4/1 2017 eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Gävle.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan.