Junior Elprojektör till Midroc

Om jobbet

Har du erfarenhet av att arbeta med EL och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker nu efter Midroc Electros nästa medabetare. Som Junior Elprojektör kommer du att utbildas internt av Midrocs kompetenta medarbetare. Har du rätt driv och engagemang väntar nu en spännande tjänst på dig. Sök tjänsten omgående, då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Midroc Electros räkning en Junior Elprojektör, då Midroc Electro är inne i en expansionsfas och letar efter framtidens talanger som har som mål att växa inom företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Midroc Electros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Midroc. Midroc Electros intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior Elprojektör hos Midroc Electro kommer du fa del av en tjänst som är mycket utvecklande. Du inleder tjänsten med att först arbeta med CAD och kalkylering för att sedan få ansvaret att tillsammans med seniora kollegor vara med på projekteringsmöten ute hos kund.

Du kommer till exempel att:
  • Projektera i CAD.
  • På sikt vara med ute hos kund på projeteringsmöten.
  • Arbeta med dokumentationsarbete och kalkylering.
Som ny kollega i teamet kommer du få en personlig handledare som stöttar dig löpande i din nya roll. Midroc Electro är ett företag där de är god sammanhållning på kontoret och det finns mycket senior kompetens. Därför kommer det bli naturligt att du även får stöd från dina medarbetare runt omkring dig när rollen känns utmanande.

Du kommer att få ta del av Midroc Electros introduktionsprogram vilket kommer ge dig rätt förutsättningar för en bra start på ditt nya jobb.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har studerat EL på gymnasienivå och har erfarenhet av att arbeta med EL inom byggnad.
  • Behärskar svenska obehindrat i tal, då all kontakt med kunder sker på svenska.
  • Har arbetat i eller studerat CAD-system inom EL på eftergymnasialnivå.
Det är meriterande om du;

* Har B-körkort.

Som person är du en problemlösare, du tycker om att anta nya utmaningar och du vill alltid leverera med högsta kvalitet. Du har en positiv inställning är och ett inre driv att vilja lyckas med dina arbetsuppgifter. Du är ihärdig och ger dig inte förrän du löst uppgiften på ett bra sätt. Du tycker om att samarbeta med andra och tycker att det är viktigt med relationer till dina kollegor och kunder. Att träffa nya människor och företag tycker du bara är trevligt och du upplever att de är stimulerande att på sikt få möjlighet att ha direkt kontakt med viktiga kunder.

Övrig information
  • Start: Februari, enligt ök
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sandviken
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sandviken
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Midroc är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll. Man erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt. Ett projekt, en projektledare, en affär! Midroc är organiserade i sju divisioner och finns på 44 orter i Sverige med 1 400 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.
Midroc Electro - det självklara valet!