Jr Backend-utvecklare till Byggdagboken i Gävle

Byggdagboken · Data & IT · 14 dec

Om jobbet

Drivs du av problemlösning och vill ha ett arbete där du får utlopp för din kreativitet och dina idéer? Är du en fena på systemutveckling och vill få en möjlighet att bidra i en expansiv organisation? Då är det dig vi söker! Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Byggdagbokens räkning en Jr Backend-utvecklare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos Byggdagboken.

Byggdagboken har stora expansionsplaner och vill nu förstärka sitt team med fler drivna medarbetare till sitt kontor i Gävle. Ta chansen att hoppa på möjligheten att bli en del av en framgångssaga.

Arbetsuppgifter

Som Jr Backend-utvecklare hos Byggdagboken kommer du utgöra en viktig roll i organisationen. Inledningsvis i rollen kommer dina arbetsdagar handla om nyutveckling samt att lösa buggar som uppstår i de redan befintliga systemen. I det dagliga arbetet kommer du arbeta för att hitta en lösning på problem och till din hjälp har du kunniga kollegor som stöttar dig när du inte tar dig fram på egen hand.

När du blir mer bekväm i rollen kommer du, förutom nyutveckling, även förvalta de befintliga systemen. Du kommer arbeta utifrån kravspecifikation och skapa en databasstruktur och bygga upp tjänsten.

Arbetsuppgifter som förekommer i arbetet:
  • Utveckling av tjänstelager i microservice-arkitektur
  • Enklare administration av servermiljöer
  • Utveckling och förbättring av befintlig CI-plattform
Som ny på Byggdagboken kommer en individuell introduktionsplan sättas, du kommer få en grundlig genomgång i företaget och produkterna företaget erbjuder. Totalt kommer introduktionen för en nyanställd pågå under ungefär tre månader där du tilldelas mentor.

Vi söker dig som

har 0-3 års erfarenhet av systemutveckling. Vi ser att du som söker har goda kunskaper inom Java och MySQL. Vi ser även att du är van att utveckla i Linuxmiljö. Har du erfarenhet av AWS och spring framework ser vi det som meriterande, men inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med Byggdagboken ser vi att du som söker har god samarbetsförmåga då du kommer arbeta nära och tillsammans med dina kollegor. Har ett driv att utvecklas i takt med bolaget och att du värdesätter kvaliteten i ditt arbete.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Bruksner, 073-800 24 65

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Information om kundföretaget

Byggdagboken är en produkt för beställare och entreprenörer. Företaget startades 2008 och är specialiserat på IT-lösningar för företag inom entreprenad och byggbranschen.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Jesper Bruksner, 073-800 24 65

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.