It-tekniker/mjukvarupaketerare till Gävle

Clockwork · Data & IT · 18 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi fortsätter att växa och för att tillgodose den stora efterfrågan hos våra kunder vill vi nu förstärka vårt team med flera tekniker/applikationspaketerare. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av AppV-paketering samt till viss del även MSI-paketering och installation av programvaror hos stora kunder. Det kan även förekomma arbete med felsökning och problemlösning i en miljö med bred applikationsflora. Beroende på din kompetens kommer du även ha möjligheten att arbeta i andra eller tredje linjens support i klientmiljön.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare arbetat som tekniker med erfarenhet inom mjukvaruinstallation. Tidigare erfarenhet som paketerare är mycket meriterande men ej krav. För att lyckas i din roll har du arbetat eller har goda kunskaper inom mjukvaruinstallation, klientsupport eller drift av stora servrar.

Som person är du social samt självgående och tycker om att tala med människor och att arbeta med problemlösning och kundvård. Du kan uttrycka dig väl i skrift och tal på såväl svenska som engelska vilket är ett krav. Vidare är du tålmodig och lugn och rusar inte in i situationer. Du är flexibel och kan anpassa dig till olika situationer som kan uppstå.

Vi samarbetar med Clockwork bemanning och rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. nr. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt dock senast 2016-12-18 via www.clockworkpersonal.se
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Poria Shademani, 0733-512720

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Office IT-Partner Gävle fortsätter att växa! Allt fler företag i regionen väljer oss som strategisk partner i sitt arbete med IT som verksamhetsstöd. Nyckel till att vi har så många nöjda kunder och partners är att vi under många år har hjälpt våra kunder till utveckling och effektiviseringar av sina processer och arbetssätt. Vi har gjort ett aktivt val att lämna produkterna bakom oss för att fokusera på människan och våra kunders mål och visioner. Detta kommer att göra oss till regionens starkaste IT företag.