IT-intresserad? Verksamhetskonsult till Sokigo

Om jobbet

Har du ett intresse för IT och GIS och vill kombinera detta med kundkontakt? Vill du jobba i en organisation som är ledande på sin marknad samt är inne i en expansiv och spännande fas? I så fall kan det vara dig vi söker till tjänsten som verksamhetskonsult på Sokigo (f.d Cartesia)! Som verksamhetskonsult är du mellanhanden mellan utvecklarna och kunderna och arbetar bland annat med installation, driftsättning och utbildning. Vi söker två verksamhetskonsulter med stationeringsort på någon av orterna Lycksele, Stockholm, Göteborg eller Gävle.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sokigos räkning två verksamhetskonsult med stationeringsort på någon av Sokigos kontor i Lycksele, Stockholm, Göteborg eller Gävle.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sokigos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning men kan även komma att handla om direkt rekrytering till Sokigo vid viss typ av erfarenhet. Vid personaluthyrning kommer du vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sokigo. Sokigos intention är då att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetskonsult kommer du ha mycket kontakt med Sokigos kunder då du är länken mellan utvecklarna och kunderna. I din roll kommer du att bistå med service, problemlösning och utbildning av Cartesias kunder. Arbetet sker främst via fjärrverktyg men även ute hos kund.

Du kommer till exempel att installera och konfigurera kundernas system. Du kommer även att testa och verifiera systemen innan de går ut till kund.

På Sokigo värdesätts laganda högt och du arbetar tätt i team med andra verksamhetskonsulter. Som en del av din introduktion i rollen tilldelas du en mentor.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för GIS, som är social och vill arbeta nära kunder. Sokigo har en väl etablerad kundstock men de befinner sig samtidigt i en stark expansiv fas, vilket ger en arbetsplats där du kan växa och arbeta mot spännande kunder i tätt samarbete med erfarna kollegor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
  • antingen via utbildning eller arbetsliv har viss kunskap inom GIS
  • har förståelse för IT-system
Det är meriterande om du..
  • har branschkunskap/erfarenhet från logistik, entreprenad eller GIS intensiva organisationer
  • alternativt en förståelse för hur GIS-system används inom kommunala förvaltningar
Som person har du mycket kundkontakt där det krävs att du är driven, självständig och har en god kommunikativ förmåga. Samtidigt jobbar du tätt tillsammans med dina kollegor och du har därför även en god samarbetsförmåga. På sikt kommer du även hålla utbildningar för kunder där det krävs att du är social och inte räds för att prata inför andra. I rollen kommer du bland annat ge support till kunder och det är viktigt att är lyhörd och problemorienterad.

Övrig information
  • Start: Enligt överrenskommelse
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Lycksele, Stockholm, Göteborg eller Gävle. Ange i din ansökan om det är någon av orterna du föredrar.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Sokigo är ett företag som är marknadsledande i Sverige inom verksamhetsnära Geografisk IT. Sokigo brinner för att i nära samverkan med sina kunder utveckla metoder och lösningar för att skapa långsiktiga förbättringar för företag, miljö, samhälle och människor.