IT-chef för konsultroll hos kund

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I vårt fortsatta arbete att stödja företag och organisationer i Gävleborg med deras IT-lösningar önskar vi nu förstärka vår organisation med en verksamhets- och framtidsorienterad IT-chef som ska jobba med uppdrag hos våra kunder i regionen. Office IT-Partner är inne i en mycket expansiv och spännande fas där efterfrågan på våra tjänster ökar. I rollen som IT-chef kommer på att jobba som konsult och hjälpa våra kunder med strategiska frågor och med projektledning i samband med större implementeringar.

Ditt arbetssätt ska vara serviceinriktad med tydligt verksamhetsfokus och med förmåga att se verksamheten och dess behov ur helhetsperspektiv. I rollen har du många olika kontaktytor då du har mycket samarbeten med kunder och samarbetspartners på olika nivåer, såväl internt som externt. I rollen ingår att fånga upp behov samt översätta och omvandla verksamheternas krav i funktionella och tydliga tjänster. Du har även det övergripande ansvaret för leveranser och en central roll i att leda och stödja dina medarbetare i deras arbete.

Din profil

Vi söker en erfaren konsult med intresse för både människor och teknik. Rollen kräver att du har erfarenhet av kvalificerat IT-arbete och projektledning. Har du arbetat med att utveckla processer och arbetssätt utifrån kundbehov är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom IT eller arbetslivserfarenhet som anses vara likvärdig. Du har antagligen tidigare arbetet i ledande befattning inom IT branschen och med projektledning.

Som person har du har ett stort intresse och en förmåga att sätta dig in i och förstå på vilket sätt IT kan stödja och utveckla koncernens verksamhet. Du har vanan och känner dig trygg med att arbeta mot uppsatta mål. Du är strukturerad, kommunikativ och van att arbeta med projekt och har en god förmåga att bygga relationer på alla nivåer i organisationen. Tjänsten kräver flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Office IT-partner samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt dock senast 2017-01-01 via www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Poria Shademani, 0733512720

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Office IT-Partner Gävle fortsätter att växa! Allt fler företag i regionen väljer oss som strategisk partner i sitt arbete med IT som verksamhetsstöd. Nyckel till att vi har så många nöjda kunder och partners är att vi under många år har hjälpt våra kunder till utveckling och effektiviseringar av sina processer och arbetssätt. Vi har gjort ett aktivt val att lämna produkterna bakom oss för att fokusera på människan och våra kunders mål och visioner. Detta kommer att göra oss till regionens starkaste IT företag