Injusterare ventilation - Gävle

Om jobbet

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ansvarsfull och driven injusterare till vår filial i Gävle. Under Gävlekontoret med lokala siter i Sandviken och Hofors jobbar i dag drygt 100 personer varav 40 arbetar på projekt som du kommer att tillhöra.

Som injusterare inom ventilation jobbar du med nya och befintliga ventilationsanläggningar samt igångkörning av nya ventilationsanläggningar varför det är viktigt med god styrkompetens. Du kommer även jobba med färdigställande av entreprenaderna så som märkning, skyltning och dokumentation.

Viktigt är att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad samt att du kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som injusterare på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även
 • Planering av eget arbete
 • Uppföljning och återrapportering
 • Färdigställande och dokumentation till entreprenaderna.
 • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
Kompetens
 • Tidigare erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
 • B-körkort
 • Driftteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning
 • Kunskaper inom styr & regler, ventilation och el
 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
 • Meriterade att kunna läsa ritningar
 • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
Varför Caverion?

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2015 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lars Buvall, lars.h.buvall@caverion.com

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte till sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.