Hotellreceptionist

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Denna tjänst innebär helgarbete varannan helg och fler arbetspass kan tillkomma vid eventuella behov. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga receptionsuppgifter som in- och utcheckning av individuella bokningar, gruppbokningar och konferensgrupper. Du hjälper våra gäster med frågor och problemlösningar av allehanda slag. Du arbetar ofta ensam i receptionen med högt tempo runt dig vilket innebär att vi letar efter dig som är en god organisatör med stark känsla för service. Du är flexibel, trivs att arbeta i team och vill vara delaktig i hela gästupplevelsen. Självklart står du för ett gott värdskap. Du är den som har stenkoll på vad som händer i huset då du arbetar i hotellets hjärta.

Din profil

Vi söker dig som är en stabil och pålitlig medarbetare som visar genuin omtanke, ett gott värdskap och är lyhörd för vad gästen vill ha. Meriterande är om din bakgrund kommer ifrån arbete i reception eller på resebyrå. Detta innebär att du är van att möta människor på ett professionellt sätt med hög servicenivå. Du har tidigare arbetat i en miljö med högt tempo som kräver fokus på flera uppgifter samtidigt. Du är flexibel inför att olika nivåer av sysslor kan uppstå. För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar för din reception, har ett öga för helheten och är professionell i mötet med gäster och kollegor. Att du är lojal och ordningsam är självklarheter.
Som receptionist på vårt hotell är du vår ambassadör och har stor påverkan på våra hotell- och konferensgästers upplevelse. Du ska behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du bör också vara snabb på datorn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetet utgörs av schemalagd skiftgång vilket innebär arbete under både kvällar och helger.

Quality Hotell Statt samarbetar med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För frågor om tjänsten, kontakta gärna Alinda Åkerlund på tel 073-3512734 eller Victoria Erhardsson på tel 073-3512731. Vi arbetar med ett löpade urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13 december via www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Ort
Hudiksvall
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Reception
Kontakt

Ring Alinda Åkerlund, 0733512734

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Quality Hotel Statt är ett anrikt hotell i centrala Hudiksvall. Ända sedan 1878 har det varit en samlingsplats för både hudiksvallsbor och mer långväga gäster. Hotellet har genomgått en stor renovering och har en modern design i smakfull kontrast till den gedigna sekelskiftscharmen. Att konferera hos oss är populärt och våra återkommande kunder vittnar om att vi håller en hög kvalitet i vårt värdskap. Vi ingår i Nordic Choice Hotels och arbetar ständigt efter mottot; Med Energi, Mod och Begeistring skapar vi en bättre värld. WeCare!