Helprunner till IT-företag med placering i Gävle

Poolia IT · Data & IT · 23 okt

Om jobbet

Är du serviceminded, IT-intresserad och har körkort? Då är detta något som passar dig. Vi söker nu en helprunner till en av våra större IT-kunder. Du kommer att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Uppdraget beräknas starta omgående, därför ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som helprunner kommer du att hjälpa användare med exempelvis att leverera / byta datorer och skrivare. Det kan även förekomma installation av hårdvara. Du har kontakt med användare personligen men till viss del också över telefon.

Utbildning/erfarenhet

Som person har du en känsla för service och är intre rädd att ta kontakt med nya människor. Vi ser gärna att du har ett intresse för IT och meriterande är om du har någon erfarenhet eller utbildning inom området. För att söka denna tjänst ska du ha körkort, detta för att kunna ta dig till kunderna. Har du även bil är detta en fördel.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.