Grafisk producent

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Efter 25 år som välkänd leverantör i branschen har vi idag mer att göra än någonsin och går in i en fas av utveckling och tillväxt. Som ett led av detta söker vi dig som vill arbeta i vår tekniska produktion. Du går igång på att ta digitala format till den fysiska världen, och det gör du praktiskt och strukturerat i vår ateljé, där vi fysiskt bygger upp våra kunders visioner. Det som produceras är exempelvis våra kunders mässmontrar, konceptskyltar och andra projekt som vi kreerat. Våra storformatsskrivare och övrig produktionsutrustning blir dina dagliga verktyg. Du är snabb i huvudräkning, hanterar flera projekt i rull samtidigt utan att tappa kollen, och när det dyker upp ett knivigt precisionsuppdrag står du redo med skjutmått och anteckningsblock. Välkommen med din viktiga kompetens till oss! Vi erbjuder ett spännande arbete, med internationella projekt, i ett välrenommerat bolag.

Din profil

För att lyckas i tjänsten söker vi dig med ett starkt inre driv och grundtrygghet som vill samspela med oss andra i bolaget. Du kommer att driva dina egna uppgifter och fatta många egna beslut som är förankrade i våra kunders behov. Du är väl bevandrad i Adobe Creative Suit/Cloud och du känner du dig trygg i att arbeta digitalt. Du känner till branschen och har erfarenhet av grafisk produktion i olika format. Vilka leverantörer finns därute? Det har du full koll på, och kan även med lätthet avgöra bästa materialval och tidsåtgång till respektive produktion, För att fortsatt kunna garantera våra kunder högsta kvalitet krävs att du är strukturerad i ditt arbetssätt och att du håller ordning och reda omkring dig. I vår värld fattas många snabba beslut som även kan ändras med mycket kort varsel, vilket innebär att du behöver vara flexibelt lagd. Du är utåtriktad och ser dialog och kommunikation som en naturlig del i processen att skapa bra marknadsföring. Du ska kunna uttrycka dig felfritt i tal och skrift på svenska. Du talar och skriver engelska obehindrat. Är du redo att kliva ombord på ett företag som arbetar med spännande projekt i en internationell miljö? Välkommen med din ansökan; vår ateljé väntar på dig!

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering, för mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Lambertsson, på tfn: 0733-51 27 21. Ansök med CV och personligt brev via www.clockworkpersonal.se senast den 30 oktober 2016.
Jobbfakta
Ort
Hudiksvall
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
UX & Webbdesign
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

BOP Visuell Kommunikation hjälper företag att synas. Sättet vi gör det på varierar efter kundens behov och önskemål vilket ställer höga krav på förståelse och kreativitet. BOP är specialister på event och expo för företag - B2B. I projekten tar vi ansvar för helheten och vi älskar att göra det. Det är passionen till vårt jobb som gör eventen uppskattade. Våra uttryck kan genomföras som mässmontrar, företagsevent, skyltar, företagsfoajéer och mycket mer. Ingenting är omöjligt. Ett axplock av våra kunder är Ski Star, Åre Choklad, Ateljé Lyktan med flera. Vi har återkommande blivit prisade för vårt goda arbete i branschen.