Förskollärare på kort och lång sikt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker förskollärare som vill vara med och bygga ett härligt team av kvalificerad skolpersonal för kunds räkning i Gävle med omnejd. I första hand söker vi dig med erfarenhet av yrket eller är under utbildning till förskolelärare. Tjänsten innebär att du som förskollärare ska planera och bedriva undervisningen i barngrupper. Anställningen kan vara korta eller långa uppdrag.

Din profil

Du skall ha god samarbetsförmåga och lätt för att skapa förtroendefulla relationer samt vara en lugn och tydlig pedagogisk ledare. Du har en vilja att arbeta mål- och resultatinriktat. Engagemang, ansvarstagande, flexibilitet och drivkraft är viktiga egenskaper för att kunna bidra till förskolans verksamhetsutveckling.

Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet.
Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan, vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske snabbt. Du blir anställd av Clockwork Skolbemanning och arbetar på förskolor som konsult.

Blir du nyfiken på tjänsten eller vill veta mera?
Kontakta Fred Hussein på tfn: 073-351 27 27

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se, lediga jobb/pedagogik.

Vi söker även lärare med andra erfarenheter och behörigheter, kontakta oss för mer info.

Gilla oss på facebook.com/skolbemanning
Nytt chefsjobb inom skola? Facebook.com/groups/rektorer www.pedagogjobb.nu
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Förskolelärare
Kontakt

Ring Pawel Hedberg, 0733512732

Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår skolor med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal, från förskola till vuxenutbildning. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från lärare, elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se