Försäkringsrådgivare till vårat kontor- är du rätt person?

Om jobbet

Är du den som oftast tar initiativ, tycker du om att leta lösningar, vrida och vända på andras problem? Känner du igen dig? Då är vi intresserade av dig! Vi tror nämligen att du har en personlighet som skulle göra dig till en riktigt duktig försäkringsrådgivare på If Skadeförsäkring och just nu söker vi rådgivare till vårat kontor i Gävle.

Information om tjänsten
Att jobba som försäkringsrådgivare på If Skadeförsäkring liknar inget annat jobb inom försäljning. Hos oss arbetar framtidens försäkringsrådgivare med att under stor frihet ansvara för kundens trygghet i vardagen. Du kontaktar både befintliga och nya potentiella kunder och säljer in våra tjänster. En försäkring kan vara avgörande för om kunden ska kunna bo kvar i sin villa efter ett dödsfall eller att kunder får rätt ersättning vid en allvarlig skada - din rådgivning gör skillnad! Tack vare dig kan kunderna sova gott på natten och du känner en stolthet över ditt jobb.
Är du en person som bryr dig om kunden, vill utvecklas som säljare och är modig så är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss.

Arbetsuppgifter
Som försäkringsrådgivare kommer du ägna största delen av din tid åt att:
  • Genomföra bokade telefonrådgivningar där du erbjuder en individuell försäkringslösning efter kundens behov
  • Ansvarar för din egen utveckling
VI ERBJUDER DIG
En arbetsplats mitt i city med närhet till allt. Du startar din anställning med fyra veckors gedigen utbildning.
Ett av branschens bästa lönevillkor
Kollektivavtal med FTF
6 månaders provanställning som övergår i en tillsvidare anställning

Om oss
Vi på Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har ett framgångsrikt samarbete med If Skadeförsäkring, nordens största försäkringsbolag. I över 15 år har vi tillsammans med If utvecklat en professionell säljorganisation och vi driver idag fyra kontor med ca 200 anställda. Våra rådgivare är specialiserade på att förmedla och sälja marknadens bästa försäkringslösningar för privatpersoner. Vi är stolta över att vara en attraktiv arbetsgivare för våra försäkringsrådgivare.

Övrig information
  • Tjänsten startar 1 februari 2017
  • Arbetstider: måndag - torsdag 11:00-19:00, samt fredag 10:00-14:00.
  • Garantilön och provisionslön
  • Friskvårdsbidrag 1500 kr/år
KONTAKTA OSS
Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Linnéa Wäringe i Gävle på telefon 070- 794 24 30 eller mail linnea@gradenmattsson.se.
FTF:s kontaktperson Marcus Sahanen telefon 026- 457 17 86 eller mail marcus.sahanen@if.se
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Försäljning
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Telefonförsäljare
Försäkring

Ring Linnea Wäringe, 0707942430

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

"Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har sedan hösten 2000 ett väletablerat samarbete med If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi skapat Sveriges vassaste säljorganisation. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra konceptet.

Med vår spetskompetens inom bemanning, personalfrågor och försäljning tillsammans med Ifs starka varumärke och väl komponerade produktportfölj har vi skapat ett starkt koncept. Samarbetet ger ett av branschens bästa Anställningserbjudanden. Vi erbjuder ett stimulerande arbetsklimat, hög personalservice och stora förtjänstmöjligheter.
Med personalens trivsel och utveckling i fokus lägger vi grunden för att skapa duktiga förmedlare där samtalet, dialogen står i centrum.
Idag arbetar vi tillsammans med If på fyra orter i landet: Göteborg, Norrköping, Halmstad och Gävle."