Fler trevliga säljare sökes

Om jobbet

Vi har en plan.... med många nya möjligheter, därför söker vi fler medarbetare inom försäljning av annonser, abonnemang och digitala tjänster. Så det vi vill hitta nu är en redan etablerad säljare, någon som ger sig in i vårt härliga lilla gäng och blir en viktig byggkloss i vår framtidsplan här i Ljusdal.

Vem är du?

Du som söker tjänsten ser vi gärna ha god erfarenhet av försäljning. Du har erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete över telefon. Mediebakgrund ses som meriterande men är inget krav. Du har goda kunskaper i det svenska språket, en utvecklad presentationsförmåga, muntlig såväl som skriftlig. För rätt person finns kreativt utrymme för anpassning av erbjudandet/arbetet. Som person är du driven, självmotiverande och har ett starkt mål- och resultatfokus.

Du kan snabbt sätta dig in i verksamheten och mediebranschen. Tjänsten kräver att du har en passion för sälj och trivs i högt tempo. Till rätt person kan vi erbjuda ett spännande, lönsamt och utvecklande arbete med många utmaningar.

Bor du lite längre bort från Ljusdal så kan vi anpassa arbetstiderna efter t.ex. tåg eller busstider.

För frågor och ansökningar kontakta Daniel Hertzberg, i första hand via mail på daniel.hertzberg@fastighetsmedia.se, men du är även välkomna att ringa på tel: 070-270 89 80
Jobbfakta
Ort
Ljusdal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Daniel Hertzberg, 0651-688 75

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Fastighetsmedia i Ljusdal fokuserar på B2B marknadsföring och publishing med våra egna tryckta produkter och starka digitala medier. Med riktade e-postutskick & nyhetsbrev, och givetvis våra tryckta flaggskepp/tidningar så har företaget en ledande position på bl.a. bostadsrättsmarknaden.


Hitta hit

Visa var