Fastighetsägarna - Jurist

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsjurist kommer du att arbeta i en bred roll med hyresjuridisk rådgivning som främsta fokusområde, innefattande bl.a. upprättande och granskning av avtal samt hantering av tvister och förhandlingar inom fastighetsrätt. Du har en nära kontakt med våra medlemmar och biträder dem efter behov vid kontakter med hyresgäster, domstolar och andra myndigheter. Du är en aktiv och viktig del av vår medlemsservice.
Dessutom arrangerar du medlemsträffar och föredrag, samt bistår med juridisk kompetens till kontorets förhandlare i hyresförhandling. Arbetet innefattar mycket kontakter med chefsjuristen och organisationens jurister på övriga kontor.

Din profil

Vi söker dig som har en jur kand eller juristexamen och gärna några års arbetslivserfarenhet samt att du har erfarenhet av att handlägga juridiska ärenden, gärna hyresjuridik. Du formulerar dig väl i tal och skrift och har en genuin känsla för kvalité. Tingstjänstgöring är meriterande men inget krav.
Eftersom du kommer att arbeta självständigt behöver du ha en god förmåga att planera, driva och slutföra uppdrag samt att du är bekväm med att ta egna initiativ. Du trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Vidare är du serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Vi värdesätter dessutom att du är en flexibel och prestigelös person med god analytisk förmåga och att du har intresse för politik och samhälle.

Fastighetsägarna samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Malin Hellstrand på tel. 0733-512709. Ansök så snart som möjligt dock senast 2016-10-30.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Kontakt

Ring Malin Hellstrand, 073-351 27 09

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Fastighetsägarna MittNord är en regional intresseorganisation för fastighetsägare i norra och mellersta Sverige. Vi representerar såväl den lilla fastighetsägaren med en eller ett par fastigheter som det stora börsnoterade bolaget. Även bostadsrättsföreningar är medlemmar. Föreningen representerar mer än 4 000 fastighetsägare som tillsammans äger och förvaltar 13 000 fastigheter. Vårt uppdrag är att föra våra medlemmars talan. Vi är en röst och kraft att räkna med i debatten kring bostäder och fastigheter.
Har du ett intresse för samhällsbygge och bostadspolitik och vill vara med och göra våra medlemmars röst hörd? Då kan du vara den vi söker.
I trivsamma lokaler mitt i centrala Gävle är vi sex personer som arbetar för våra medlemmars intressen. Vi söker nu dig som vill bli vår nya fastighetsjurist när vår nuvarande går vidare inom organisationen.