Erfarna webbutvecklare inom Episerver

Om jobbet

Är du en erfaren Episerver-webbutvecklare?

Vi söker nu utvecklare inom Episerver både till vårt kontor i Stockolm och Gävle.

Vår målsättning är 100% nöjda kunder. Vår framgångsvåg fortsätter och vi behöver växa. Vi har samma höga målsättning för våra medarbetare, som säger:

"Min kompetens och mina idéer tillvaratas. Jag känner mig uppskattad, jag utvecklas och får påverka!"


"Äntligen kunden i fokus före intert krångel- smidigt, pragmatiskt och sunt förnuft"


"Likasinnade kollegor - rappa, engagerade och proffsiga"


"Vi vinner! De roligaste webbaffärerna hos de bästa kunderna"

Hur skulle det påverka din livskvalitet att ha det så här - varje dag?

Är du en stjärna på Episerver och vill vara med i vår storsatsning? Vi söker nu efter dig som brinner för Episerver och vill vara med på vår utvecklingsresa!

Våra kunder anlitar oss för att...

Vår kultur är en del av vår styrka och kännetecknas av närhet, engagemang och hög energi. Allt vi gör har ska leda till en 100% nöjd kund.

Vårt sätt att samarbeta, internt och med kund, har lett till att vi välförtjänt sedan lång tid har Episervers högsta partnernivå "Episerver Premium Partner" och är en av de ledande leverantörerna. Visma Consultings verksamhet består huvudsakligen av konsulttjänster inom webb- och systemutveckling, applikationsförvaltning och verksamhetsprocesser. Våra uppdrag spänner över ett brett fält omfattande utveckling av såväl e-tjänster och webbportaler som verksamhetskritiska system hos våra kunder. I Sverige är vi runt 120 personer som alla brinner för att göra en skillnad.

Hur du ska bidra.......

Som utvecklare hos oss kommer du arbeta i projekt där vi bygger affärsdrivande webbplatser, portaler, intranät och e-handelslösningar i nära samarbete med våra uppdragsgivare. Du kommer främst att jobba med back-end-programmering samt integrationer för våra online-kanaler, men om du har erfarenhet av front-end-programmering så ser vi det som något mycket positivt. Som systemutvecklare kommer du att ingå i vårt webbteam som består av erfarna och engagerade utvecklare, projektledare och arkitekter.

Du har med dig......

Du arbetar idag som systemutvecklare med inriktning mot programmering i Episerver och webb och har en eftergymnasial utbildning samt hunnit skaffa dig några års erfarenhet inom detta område. Du har arbetat med utveckling av både interna, externa och responsiva webbplatser. Viktigast av allt är att du har ett genuint intresse för kunder och teknik, är fokuserad på att skapa lösningar och har lätt att umgås och kommunicera med både kunder och kollegor.

Är detta något för dig gå in och sök tjänsten hos oss! Vi intervjuar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut , så är du intresserad gå in omgående och sök tjänsten.

Vid frågor kontakta affärsområdeschef Gustaf Snöbohm på mail: gustaf.snobohm@visma.com.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
UX & Webbdesign
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.