Engagerad geotekniker till konsultbolag i Gävle

Om jobbet

Brinner du för miljö och geoteknik? Gillar du att jobba från ax till limpa och få vara delaktig i alla led i ett projekt? Då har vi en rolig och utmanande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som geotekniker hos vår kund kommer du att jobba från förstudie till slutrapport. Du kommer att få göra markundersökningar, analysera resultatet och skriva rapporter. Planering, platsbesök och utredningar kommer också vara en del i ditt dagliga arbete. Du kommer även att sitta med en del beräkningar och en mindre del i CAD. Det finns idag två mer seniora geotekniker som du kommer att kunna ta rygg på och få stöttning av.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
  • En högskole- eller civilingenjörsexamen och ett starkt intresse för geoteknik
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Kunskaper av 3D-modellering
  • Tidigare erfarenhet från entreprenadsledet
Som person är du prestigelös och affärsmässig. Du har ett stort engagemang och ett genuint teknikintresse samt är duktig på att hålla många bollar i luften.
För denna tjänst kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Villkor

Start: Januari 2017
Ort: Gävle
Omfattning: Heltid, måndag-fredag 8-17 med flex

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt person!
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

Vår kund är ett stort teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad som erbjuder allt ifrån utredningar, analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.